Festival

Nõuded toitlustajatele

toitlustus2Kuus aastat tagasi muutus Viljandi pärimusmuusika festivali toiduala korraldus ja toitlustajate paigutus. Külastajad on toiduhoovi uue kontseptsiooni hästi vastu võtnud. Ka sel aastal peame väga oluliseks toidu tervislikkust ja söögikohtade atmosfääri. Korraldajate eesmärgiks on pakkuda külalistele kvaliteetset toitu ja erinevaid võimalusi leida endale meelepärane kehakinnitus. Sarnaselt eelmistele aastatele on ka tänavu kehtestatud kvalifitseerumisnõuded ning -kriteeriumid, mille alusel valitakse välja ettevõtjad, kes pääsevad festivalile toitlustama.
Anname teada, et oleme teel rohelise festivali poole, mistõttu pöörame aina rohkem tähelepanu reeglitele, mis aitavad säästa keskkonda ning kutsume kõiki koostööpartnereid meiega kaasa mõtlema ja meie püüdlusi tegudes toetama.

TOIDUHOOV Vaata asukoha plaani

Asub Viljandi mõisa pargis. Toiduhoov on avatud festivali ajal N-L kella 11:00 – 02:00ni ja P kella 11:00 – 24:00ni.

PIKNIKUALA Vaata asukoha plaani

Esimesel Kirsimäel avame ka sel aastal piknikuala. Sinna ootame talu- ning mahetoitlustajaid, kes suudaksid pakkuda piknikukomplekte ning ka väiksemaid suupisteid. Soovime inimestele pakkuda näiteks kodust leiba, sinki, hapukurki jne. Seejuures tuleks silmas pidada, et söök oleks pigem koha peal tarbitav, kui koju kaasa ostetav. Piknikuala on avatud festivali ajal N-P kella 11:00 – 23:00ni.

KVALIFITSEERUMISNÕUDED

  • Korrektselt täidetud ja õigeaegselt esitatud kandideerimise avaldus.
  • Toitlustusteenust pakkuv ettevõte peab omama selleks kõiki vajalikke lube ja sertifikaate.
  • Toitlustusteenust pakkuv ettevõte ja/või tema töötaja(d) ei tohi olla varasemalt rikkunud Viljandi pärimusmuusika festivaliga sõlmitud lepinguid ning kokkuleppeid.

VALIKU KRITEERIUMID

  • Menüüs on eelistatud tervislik toit (plusspunkte annab ühe rahvusköögi piires pakutav terviklik menüü).
  • Vähemalt kahe odavama toidu (v.a. burgerid, hotdogid jms.) nimetused ja kirjeldused, mille hind oleks maksimaalselt 4 eurot.
  • Toitlustuskoha üldine ilme ja kujundus.
  • Teenindajate ja abipersonali orienteeruv arv ja riietuse üldilme.
  • Eelmiste aastate kogemus antud toitlustajaga (uutele toitlustajatele ei sea piiranguid antud punkt).
  • Kohvikumööbli olemasolu.
  • Toitlustaja kasutab vastutustundlikkust tõendavate sertifikaatidega (Mahemärgis, Fairtrade, UTZ jt) toiduaineid.
  • Toitlustaja kasutab biolagunevaid ühekordseid toidunõusid

HINDAMINE

Igal kandideerijal on võimalik saada kuni 10 punkti iga eeltoodud kriteeriumi kohta. Hindamist viib läbi 7-liikmeline sõltumatu komisjon. Punktid liidetakse ning nende alusel moodustuv pingerida on aluseks festivali toitlustajate valimisel. Komisjon teeb oma otsuse teatavaks hiljemalt 15. maiks 2018.

NB!

  • Kaubaautode liikumine festivali alal toimub ajavahemikus kl 04:30 kuni 13:00 ning festivali korraldaja poolt väljastatud lubade alusel. Muul ajal toimub varustamine laadimisalalt ning sealt kauba edasitoimetamine käsikärudega.
  • Teenuse osutamise võimalus on toiduhoovis, ametite maja kõrval ja aida ees N-L alates kella 11:00 kuni 02:00ni (P, 30. juulil kella 24:00ni.) ja piknikualal N-P kella 11:00 – 23:00ni.
  • Toitlustuskohtade lahtiolekuaegadest jagavad festivali külalistele teavet korraldaja poolt paigaldatavad viidad.
  • Kuna festivali territooriumil on elektrivarustuse võimalused piiratud, siis tagab korraldaja igale toitlustajale elektri arvestades olemasolevaid võimsusi. Soovi korral on võimalik elektrit juurde osta, kui selleks jagub limiiti.
  • Soovitame kõigil toitlustajatel hoolikalt lugeda korraldajaga sõlmitavat lepingut. Lepingu rikkumine toitlustaja poolt annab korraldajale õiguse toitlustaja koheselt territooriumilt kõrvaldada ja/või rakendada kuni 1000 euro suurust leppetrahvi. Lepingu täitmise kontrollimise ning rikkumiste fikseerimise õigus on selleks spetsiaalselt määratud korraldaja esindajatel.

KAUPLEMISE ÜLDREEGLID

Toitlustajaks kandideerimine lõppes 31. märtsil.

Lisainfo:
Piret Aus
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Tel: +372528 0515